DEADPOOL

-Bad ass. Smart ass. Great ass. - 

Jeden z najočakávanejších filmov tohto roku je už od 11.2 v kinách.

Čo si o tom myslím?

Deadpool. Je. Jednoducho. Sku***ne. Úžasý.

Pardón za slovník. Ale je to tak.

Ak neberieme do úvahy prešlap, ktorý spravili v Origins:Wolveine (spoiler alert) - zmutovanie a zabitie Deadpoola a pritom v jeho vlastnom filme je veľmi živý - by som zaradila tento film medzi jeden z najúžasnejších. Viem, že väčšinu filmov chválim, ale tento si zaslúži aj 11 z 10tich bodov..

Bolo tam všetko: nevhodný humor, romantika, drastické vraždy, superschopnosti, britský zloduch, chytlavé frázy, úžasný soundtrack...



O čo sa vlastne v Deadpoolovi jedná?
Je to v podstate živoný príbeh Wadea Wilsona, ktorý bol diagnostikovaný s rakovinou. Ponúknu mu špeciálne riešenie.. Keďže Deadpool je jediný superhrdina (alebo skôr antihrdina, ako uvidíte vo filme), ktorý si uvedomuje, že je v komixoch, spôsob rozprávania príbehu je naozaj jedinečný.


Tento film má R označenie, čo znamená Red Band. Po našom, nevhodné pre maloletých. potvrdzujem.. Naozaj, to bolo veľmi nevhodné. O to bol ten film úžasnejší.

Stretneme sa s dvomi mutantami zo školy profesora Xaviera. Ak ste fanúšikom marveláckych filmov pochopíte mnohé narážky, ako napríklad "nenápadné" referencie Wolverina alebo narážka na kostým Green Lanterna, ktorého tiež hral Ryan Reynolds. Herec je sám veľkým fanúšikom tejto komixovej postavy a niekoľko rokov sa snažil presvedčiť štúdio, aby vôbec spravili tento film. A dobre urobili.


A čo na film hovorí obrovské médium ako IMDb? Deadpool dostal 8,5/10, čo je pre tak prestížnu a populárnu internetovú databázu skvelé hodnotenie.

Dúfajme, že ani ďalšie tohtoročné marvelovky nesklamú. Fanúčikovia sa už tešia na kopu filmov: Captain America: Civil War, X-men: Apocalypse, X-men: Gambit a kopa ďalších. Tento rok vyzerá sľubne...

A na záver... Užite si nejaké tie vypalováky z tohto filmu :)





0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 

OBĽÚBENÉ KNIHY

  • The Book Thief - Markus Zusak
  • Game of Thrones - George R.R. Martin
  • The Maze Runner - James Dashner
  • The Mortal Instruments - Cassandra Clare

Translate