TROCHU FEMINIZMU

-Zdravý feminizmus je na mieste a keď už sú tie sviatky pripomeňme si aké, my anjelske stvorenia z pekla, vieme byť úžasné a nezabudnuteľné. A ako inak to spraviť, ak nie kúskom umenia? Toto je od dominikánskej spisovateľky - Martha Rivera Garrido. -

NEZAMILUJ SA DO ŽENY...
Nezamiluj sa do ženy, ktorá číta, ktorá cíti príliš veľa, ktorá píše...

Nezamiluj sa do ženy, ktorá je vzdelaná, očarujúca, bláznivá. Nezamiluj sa do ženy, ktorá myslí, vie, čo vie a ktorá vie ako lietať; do ženy, ktorá si je istá sama sebou.

Audrey Hepburn
Nezamiluj sa do ženy, ktorá sa smeje alebo plače počas milovania, ktorá vie, ako svoje telo premeniť na dušu a už vôbec sa nezamiluj do ženy, ktorá zbožňuje poéziu (lebo tie sú najnebezpečnejšie zo všetkých). Vyhni sa tej, ktorá pol hodinu rozjíma nad maľbou a nedokáže žiť bez hudby.

Michelle Obama

Nezamiluj sa do ženy, ktorá sa zaujíma o politiku, ktorá je rebelkou a ktorá cíti nesmiernu hrôzu z nespravodlivosti. Nezamiluj sa do ženy, ktorej sa nič v televízií nepáči a ktorej tvár a telo nie sú jediným dôkazom jej krásy.

Emma Watson
Nezamiluj sa do ženy, ktorá je silná, hravá, žiarivá, sarkastická. Nebude sa ti páčiť byť zamilovaný do takejto ženy, pretože či už ostane s tebou alebo nie, či ťa bude milovať alebo nebude, od takej ženy niet návratu.






0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 

OBĽÚBENÉ KNIHY

  • The Book Thief - Markus Zusak
  • Game of Thrones - George R.R. Martin
  • The Maze Runner - James Dashner
  • The Mortal Instruments - Cassandra Clare

Translate